joi, 9 august 2012

Arogant.

          In discutiile cu oameni (vorbesc mai mult cu animale, nu ca nu sunt inconjurat de oameni, ci doar ca nu-i mai suport) am invatat ca aroganta e cea mai folosita forma de a parea inteligent.Aroganta apare atunci cand parerea despre sine e prea impunatoarea si nu-ti mai vezi defectele si lipsurile.
          Spre exemplu, daca intrebi un om ce se crede "Dastept" o sa-ti spuna ca stie sa faca aia, aia,aia...ca are atatea studii si ca isi permite pentru ca face numal lucruri mari si importante(mai nou daca salariul e o caruta de bani debordeaza inteligenta posesorului (nu-i asa))(ca doctorii care salveaza vieti sau ca inginerii ce fac mari(ma refer la cat de cunoscut e,ca daca e zgarie nori normal ca e inalt) zgarie-nori).
la cate paranteze am facut am uitat care era ideea si concluzia :D )
          Daca tot crezi ca stii atatea si le arati altora ca defapt ca stii ca ai capu' mare decat sa le demonstrezi sau sa le explici anumite "necunostiinte" ce apar intr-o discutie, atunci esti cacatul de mai sus.
          Intotdeauna le-am aratat ca sunt tampiti si defapt ei nu stiu nimic balbaindu-se la intrebi din/despre domeniul in care profeseaza si i-am facut de cacat cu audienta sau in particular pe cei care merita, nu toti...dar tot n-au inteles nimic.

Daca faci liceul de mecanica...nu te face mecanic(daca nu inveti)
Daca faci cursuri de sudura...nu devii sudor(daca nu inveti)
Daca faci facultatea de drept...nu devii jurist
Daca o sugi pe la colturi.... devii o curva(cu sau fara invatat)
Daca citesti parerile altora si ti-o insusesti...nu esti inteligent(destept/versat)
Daca ai copiat inventia unuia...nu esti inventator(destept...etc)

          Orice ai face, fara capul tau, nu te crede extrem de mareDar daca refaci cu mana ta experimentele altora, reconstruiesti inventiile altora, citesti concluziile altora si iti reusesc sau le intelegi doar increderea in sine ar trebui sa-ti creasca (sau si mandria pentru ca poti sa faci ceva), dar nu exagera.

Iti pot demonstra la orice ora din zi si din noapte ca nu le stii pe toate.Primul tel in viata e defapt sa inveti despre supravietuire, relationare, fraternitate, politica si apoi intervin si celelalte.


Uita-te la tine GOL, intelege-te pe tine insuti , apoi iesi din casa.




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu