vineri, 24 mai 2013

Google+ si Facebook !

          Site-uri de socializare.Destul de stupidă luptă, incă de pe vremuri, dintre două sau mai multe persoane care se bat pe clienţi şi se duşmanesc.
N-ar fi o problemă dacă nu s-ar zbate să strângă cât mai mulţi dintre noi ca adepţi, DA-AR...Google+ e mult mai şmecher decât facebook.

E mai complicat decât Facebook şi-ţi permite să-ţi categoriseşti prietenii pe cercuri (asta nu înseamnă că eşti rasist) şi fiindcă e mai complicat înseamnă că nu se vor strânge atâtea prinţese şi cocalari.Pe lângă asta, îţi mai oferă şi control asupra orice împărtaşeşti  şi a felului in care vrei să primeşti "împărtăşanii" de la alţii.

Mai ai şi siguranţa datelor pe care îndrazneşti să le acorzi (e mult mai sigur decât la Fb) şi intimitatea ta e în jur de 98% protejată.

Nu te mai adaugă toţi boii/vacile ,iar prietenii ţi-i gaseşti mult mai rapid după tot felul de legături comune sau doar folosind google.

Ai un control deplin asupra orice vrei tu de pe pagina Google+.

Inca o chestie tare, poti dezactiva comentaiile statusurilor tale :)


Facebook-ul m-a dezamăgit prin simplul fapt ca devine uşor un hi5. Cocalarii ăştia distrug tot in cale ca lăcustele.Unde intră,devine un gunoi;la fel ca ei.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu